Leave a Comment

Radio Travel - 104.6 FM

7 k
206
Genres Adult Contemporary
Language English
Location Tirana, Tirana, Albania
Website http://radiotravel.al/
Short URL of Page http://rdo.fm/r/h4w9q
CallSign
Frequency 104.6 FM
Type Internet,FM
Gjithcka mbi industrine e udhetimit te njohur gjeresisht si Travel. Ku te kalojme pasditen, fundjaven, pushimet. Sa kushtojne dhe cilat jane mundesite me te mira e me te lira te se
Gjithcka mbi industrine e udhetimit te njohur gjeresisht si Travel. Ku te kalojme pasditen, fundjaven, pushimet. Sa kushtojne dhe cilat jane mundesite me te mira e me te lira te sezonit. Si te zgjedhim nji destinacion. Muzika me e mire per tu degjuar ne udhetim. No colour, no genre, just travel music.